Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Voor mekaar lijn voor ondernemers

“Het Coronavirus stelt het bedrijfsleven behoorlijk op de proef. En voor hoe lang nog, dat is de vraag”, zo schrijft de stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. “Maar onbewogen wachten tot het overwaait, dat vinden wij geen optie. Onze vraag is dan ook, kunnen wij in deze tijd iets voor u betekenen?!”

De Stichting MBO Dordrecht, Stichting ANDERS, Netwerk Dordtse Helden, INZET078! en Stichting Present Dordrecht-Papendrecht willen het Dordtse bedrijfsleven ondersteunen.

Ondersteuning nodig?
Kun je voor jouw bedrijf of je werknemers hulp gebruiken? Neem dan contact op met de Voor mekaar lijn 06-53 23 06 99.
De Voor mekaar lijn is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 -17.00 uur. Per mail kan ook, via info@stichtingmbodordrecht.nl.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Onderbroek vol drugs

DORDRECHT – Wijkagenten hebben gisteren in Sterrenburg na een korte achtervolging een vermoedelijke drugsdealer gepakt. ‘Verdachte gevloerd in de bosschages. In zijn onderbroek zat de zooi op de foto. Auto, telefoons, cashgeld en drugs zijn voorlopig van ons. Wegwezen uit de wijk!’, aldus de agenten op Instagram.

Actueel

Meerdere ongelukken binnen enkele uren

DORDRECHT – Op de Galileïlaan in Sterrenburg vonden maandagmiddag twee ongelukken plaats met letsel. Rond kwart voor drie raakte een jongen gewond nadat hij werd aangereden door een auto, hij is met armletsel naar het ziekenhuis gebracht. Later op de middag werden de hulpdiensten opnieuw gealarmeerd voor een ongeluk ter hoogte van de Blaauwweg met de Galileïlaan, daar kwam een bezorger van Domino´s ten val, over zijn verwondingen is niets bekend.(Foto: Thymen Stolk)

Actueel

VIDEO : Verrassing voor jarige Norah Dordrecht

DORDRECHT – Het begon met een leuke oproep via Facebook om Norah op 7 mei allemaal een kaartje te sturen voor haar dertiende verjaardag. Samen met de buren werd er donderdagmiddag voor haar gezongen en kreeg ze cadeaus. Ze heeft ruim twintig verjaardagskaarten gekregen, filmpjes met gelukwensen, cadeaus, geld en bloemen. “Het was mijn mooiste verjaardag”, zei de verraste Norah na afloop tegen haar moeder.( Foto’s en Video: thymen Stolk / privefoto )