Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wijkkrant De Sterrenburger van april 2018 staat online

In deze editie leest u onder meer over de Pop-up Wijkwinkel, Voedselbos eindelijk een plek, Plek maken in het Sterrenburgpark, De sterren van Sterrenburg, Sterrenburgers in de kunst, Mijn Verhaal, Grip op geld en nog veel meer…..

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen?
Kijk dan eens op www.wijkendordrecht.nl (onder Sterrenburg).
Daar is ook het archief van De Sterrenburger te vinden.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Schrijfcafé in Sterrenburg

DORDRECHT – Met schrijven kun je de diepte ingaan en op avontuur gaan in jezelf. Je kunt onder woorden brengen wat er op dat moment speelt in jou in deze hectische wereld en emoties verwerken. Op woensdag 5 december kun je weer deelnemen aan het maandelijkse Schrijfcafé bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt je tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Het intuïtieve, creatieve schrijven kan leiden tot bezinning en reflectie.

Actueel

Gesnapt met Cobra’s

DORDRECHT – Een jongeman is maandagavond met twaalf Cobra’s betrapt. “Die knalt voorlopig niet meer in onze wijk”, aldus de wijkagent van Sterrenburg op Twitter.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Avondfontein is de artistieke naam van deze artistieke foto die René Kamps deze week in Sterrenburg maakte. Ook een mooie foto gemaakt? We zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl, onder vermelding van Lezersfoto.