Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Avond van de Nostalgie: buurtgenoten ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte

Als onderdeel van het project ‘Geef je Buurt een Boost’ organiseert sociaal buurtrestaurant Resto Van Harte Dordrecht op woensdag 27 september De Avond van de Nostalgie. Locatie is Het Sterrenwiel, Dalmeyerplein 80.

Aan de hand van gerechten, foto’s en gebruiksvoorwerpen van vroeger delen buurtbewoners verhalen en ervaringen van vroeger met elkaar. Iedereen is welkom om te komen vertellen, te komen luisteren of allebei. Er is ook muziek. Zanger en entertainer Wilhelmus de Oranje neemt de gasten in zijn muziek mee naar tijden van vroeger. Uiteraard serveert Resto VanHarte zoals altijd een lekker, gezond en betaalbaar driegangendiner. Kom dus langs, doe mee en schuif gezellig aan!

Iedereen is van harte welkom

Iedereen is van harte welkom. De inloop start om 17.15 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten voor het driegangendiner zijn EUR 8 per persoon, voor kortingsgasten is het EUR 4.
Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Wilt u zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk.

    

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Geen stille tocht na gezinsdrama in Dordrecht

DORDRECHT – In overleg met de nabestaanden en de buurt heeft de gemeente Dordrecht besloten om geen stille tocht te houden. Er zijn wel gesprekken geweest, maar volgens de gemeente is er op diverse bijeenkomsten stil gestaan bij het vreselijke drama wat eerder deze week heeft plaats gevonden

Actueel

Herdenkingsbijeenkomst voor omgekomen zusjes

DORDRECHT – Morgenmiddag wordt er tijdens een bijeenkomst in de Ontmoetingskerk stilgestaan bij het overlijden van de zusjes Naiomy (8) en Nicolle (12). De vader schoot afgelopen maandagavond zijn vrouw en dochters neer en vervolgens zichzelf.

Actueel

Woning gesloten na vondst van hennepplantage

DORDRECHT – Tijdens een controle is een hennepkwekerij aangetroffen in de woning aan de Keplerweg in Dordrecht. De politie trof 340 hennepplanten, assimilatielampen, een afzuiginstallatie en koolstoffilters aan. Verder werd de elektriciteit illegaal afgenomen. De woning is door de burgemeester voor drie maanden gesloten. De burgemeester wil met de sluiting van panden waar een hennepplantage wordt aangetroffen de openbare orde herstellen, herhaling voorkomen en het signaal afgeven dat hiertegen hard wordt opgetreden. ( Archieffoto: Thymen Stolk )