Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Appartementen op terrein Willemshoeve

Aan de Venuslaan, waar boerderij Willemshoeve stond, komen appartementen. Kopers kunnen zich melden. Het terrein is gekocht door de firma Van Pelt. Deze zomer is de oude boerderij die er stond gesloopt. Daar waren wel protesten tegen.

Buitenplaats Zuidwijk, zo is de naam van de nieuwbouw die er gaat komen. Er is sprake van – ongeveer – 25 appartementen. Iedereen die belangstelling heeft, kan zich melden via de website www.buitenplaatszuidwijk.nl.
“Op deze prachtige, uitstekend bereikbare locatie te midden van veel groen worden nieuwe appartementen gerealiseerd. De woonwensen van de toekomstige bewoners staan bij ons centraal. Wij zijn daarom benieuwd hoe uw droomappartement eruit moet komen te zien. Groot of klein, koop of huur, laat het ons weten!”, zo is daar te lezen.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Politie zoekt getuigen van overval Jupiterlaan

DORDRECHT – De daders van de overval op een woning van een woongroep aan de Jupiterlaan worden rond de 16/17 jaar geschat. Op 6 december om 23.30 uur dwongen twee jongeren met steekwapens een begeleider die het tuinhek wilde afsluiten naar binnen en eisten geld. Zij gingen er met een kistje vandoor in onbekende richting. De politie ontvangt graag meer informatie. De daders waren licht getint en droegen zwarte kleding. Contact opnemen met de politie kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Actueel

Parkeerdruk Sterrenburg Noord blijft onder de aandacht

DORDRECHT – De parkeerdruk in onder meer Sterrenburg Noord is vorige week tijdens de Commissievergadering Fysieke Leefomgeving door bewoners onder de politieke aandacht gebracht. Leo Schaap van de bewonersgroep Sterrenburg Noord is tevreden over het verloop van de avond.

Actueel

Woning overvallen in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de Jupiterlaan in de wijk Sterrenburg is gisterenavod rond 23.30 een woning overvallen. De politie kwam met meerdere politie-eenheden ter plaatse. Tijdens de zoekactie werd ook een politiehond ingezet. Over de daders is nog niks bekend.