Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Appartementen op terrein Willemshoeve

Aan de Venuslaan, waar boerderij Willemshoeve stond, komen appartementen. Kopers kunnen zich melden. Het terrein is gekocht door de firma Van Pelt. Deze zomer is de oude boerderij die er stond gesloopt. Daar waren wel protesten tegen.

Buitenplaats Zuidwijk, zo is de naam van de nieuwbouw die er gaat komen. Er is sprake van – ongeveer – 25 appartementen. Iedereen die belangstelling heeft, kan zich melden via de website www.buitenplaatszuidwijk.nl.
“Op deze prachtige, uitstekend bereikbare locatie te midden van veel groen worden nieuwe appartementen gerealiseerd. De woonwensen van de toekomstige bewoners staan bij ons centraal. Wij zijn daarom benieuwd hoe uw droomappartement eruit moet komen te zien. Groot of klein, koop of huur, laat het ons weten!”, zo is daar te lezen.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Nieuwe Thuis in Sterrenburg

DORDRECHT – Vandaag wordt huis-aan-huis in Sterrenburg een nieuwe editie van het wijkmagazine Thuis in Sterrenburg verspreid. Met verhalen uit de wijk en uitingen van lokale adverteerders. In deze Thuis in Sterrenburg aandacht voor onder meer de Viersprong, de Tuin van Sterrenburg, sportaanbod in de zomermaanden en rubrieken over wonen in Sterrenburg en Mijn huisdier en ik. 

Actueel

VIDEO: Gaslekkage in woning

DORDRECHT – De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een gaslek aan de Wittenstein in Sterrenburg. De straat werd afgezet en de bewoners moesten hun huis uit. Monteurs van netbeheerder Stedin kwam ter plaatse om het lek op te sporen en te repareren. De brandweer ventileerde de woning. Na ruim een uur konden de bewoners weer hun huis in.

Actueel

Onderbroek vol drugs

DORDRECHT – Wijkagenten hebben gisteren in Sterrenburg na een korte achtervolging een vermoedelijke drugsdealer gepakt. ‘Verdachte gevloerd in de bosschages. In zijn onderbroek zat de zooi op de foto. Auto, telefoons, cashgeld en drugs zijn voorlopig van ons. Wegwezen uit de wijk!’, aldus de agenten op Instagram.