Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Afspraken vaccinatie ouderen tegen corona

De GGD hoort dat het ouderen niet altijd lukt om op korte termijn en/of op een locatie in de regio een afspraak voor de vaccinatie te maken. GGD Zuid-Holland Zuid wil dan helpen.

“Wij betreuren deze problemen en begrijpen dat het vervelend is als er ongelukkige roosterafspraken worden gemaakt”, zo schrijven zij op hun website. Landelijke is de afspraak iedereen die een vaccinatie krijgt, zo dicht mogelijk bij huis in te plannen.
Dit kan betekenen dat het inplannen van die afspraak niet altijd op snel mogelijk is. Als je toch snel geprikt wil worden, kan het zijn dat je verder van huis (soms ook naar een andere regio) moet reizen.

Komt u er niet uit?
Komt u er niet uit? Neem dan contact op GGD ZHZ. De GGD in deze regio helpt dan met het zoeken naar een goede oplossing. De GGDZHZ is bereikbaar via 078 770 8580 (op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur)
Je kreeg een brief voor een vaccinatie, maar het lukt niet om daar te komen want je bent niet mobiel? Neem dan contact op met de eigen huisarts.

Lees verder op de site van GGD Zuid-Holland Zuid.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Kijkje in nieuwe school

DORDRECHT – Op de plek waar de voormalige school met dezelfde naam stond verrijst aan de Heimerstein in Sterrenburg de nieuwbouw van IKC Het Kristal. In dit schoolgebouw zullen alle leerlingen van de voormalige twee Kristal-scholen, aan de Heimerstein en Zuilenburg, in de toekomst les krijgen. (Foto: Stolk Fotografie)

112-nieuws

Gewapende overval op snackbar 

DORDRECHT – Rond 21.00 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een snackbar aan de …

Actueel

Open huis activiteitencentrum Overweg  

DORDRECHT – Activiteitencentrum Overweg in Dordrecht opent maandag 10 juni van 09.30 tot 11.30 uur zijn deuren voor een open huis. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te maken met de activiteiten en faciliteiten die het centrum heeft voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een verstandelijke beperking. Het centrum is gevestigd aan de Prattenburg 80 in Sterrenburg.