Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Activiteiten voor (en door) jongeren in Dordrecht

In Dordrecht gebeurt er nog best wat voor jongeren. Op de website van de gemeente is een overzicht te vinden met activiteiten. “Wil je meedoen aan een activiteit? Dat kan. Hopelijk staat er een activiteit voor jou bij! We houden bij de activiteiten rekening met de corona-maatregelen. Hierdoor kan het zijn dat een activiteit vol is”, zo is te lezen.

De gemeente vroeg vele organisaties in de stad om door te geven wat zij voor en samen met jongeren doen: een activiteit, een training, een (muziek)les of een gesprek is, fysiek (als dat nog kan) of online. Deze coronatijd vraagt veel van de kinderen en jongeren. Heeft de stad ze ook nog wat te bieden?
Bekijk zeker het overzicht op de site van de gemeente. Hou ook het nieuws in de gaten van jouw club, vereniging of groep, en van het jongerenwerk.

Voor kinderen is er natuurlijk het overzicht op de site van Toppie.

(op de foto activiteiten in het Sterrenburgpark – iedereen hoopt dat dat snel weer mogelijk is)

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Kijkje in nieuwe school

DORDRECHT – Op de plek waar de voormalige school met dezelfde naam stond verrijst aan de Heimerstein in Sterrenburg de nieuwbouw van IKC Het Kristal. In dit schoolgebouw zullen alle leerlingen van de voormalige twee Kristal-scholen, aan de Heimerstein en Zuilenburg, in de toekomst les krijgen. (Foto: Stolk Fotografie)

112-nieuws

Gewapende overval op snackbar 

DORDRECHT – Rond 21.00 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een snackbar aan de …

Actueel

Open huis activiteitencentrum Overweg  

DORDRECHT – Activiteitencentrum Overweg in Dordrecht opent maandag 10 juni van 09.30 tot 11.30 uur zijn deuren voor een open huis. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te maken met de activiteiten en faciliteiten die het centrum heeft voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een verstandelijke beperking. Het centrum is gevestigd aan de Prattenburg 80 in Sterrenburg.