Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Financiële hulp voor jouw groene project?

Vrijwilligers die zich inzetten om de omgeving groener, natuurrijker en socialer te maken. Hoor jij daar bij? Weet dat jouw club een aanvraag voor een voucher kan indienen. Van klein tot groot. Voor alle projecten die bijdragen aan onze groene leefomgeving. 

Op www.zelfdoeninzh.nl/voucherregelingen vind je meer informatie en kun je lezen wat de voorwaarden zijn.
“Van een paddenpoel aanleggen tot een gezamenlijke cursus voor jullie vrijwilligers. Vouchers zijn breed inzetbaar omdat de behoefte en vragen van vrijwilligersgroepen allen uniek zijn. Wil je bekijken welke aanvragen we in eerdere jaren heb toegekend? Bekijk dan de inspiratiepagina en de eerder uitgevoerde projecten per categorie”, zo is te lezen op die website.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Limburgs bushokje in Sterrenburg

DORDRECHT – Bij het plaatsen van nieuwe bushokjes bij Winkelcentrum Sterrenburg is iets niet helemaal goed gegaan, constateerde Gerard de Jong. Hij stuurde deze foto van een bushokje dat bedoeld was voor plaatsing in Sittard-Geleen-Born. 

Actueel

Lezersfoto: Bloemenzee

DORDRECHT – Een vrolijke kleurrijke en vrolijkmakende foto van Annemarie de Leeuw. Ze stuurde een al even vrolijke tekst mee: ‘In plaats van gras hebben ze bij ons in Sterrenburg bloemen gezaaid. Dat vind ik toch zo ontzettend leuk. Heel vrolijk en regelmatig zie ik kinderen plukken, dus maken waarschijnlijk hun moeder er blij mee. Geeft niks, want er is genoeg.’ 

Cultuur

Lezersfoto: Zonsopkomst boven Sterrenburg

De winnende lezersfoto is deze week gemaakt door Anna Nijssen.