Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Je kind vrolijk en fit de kerstvakantie door

De adventkalender van WinterWonderDordt helpt je kind vrolijk en fit de kerstvakantie door. Zoals op een echte adventkalender kun je elke dag een cadeautje openen in de vorm van een filmpje. Het hele gezin kan meedoen.

Het was voor ons allemaal een ongewoon en lastig jaar. Een jaar waarin opnieuw duidelijk is geworden hoe belangrijk onze gezondheid is. Een gezonde leefstijl helpt om fit te blijven. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Dus zet alle meubels aan de kant en doe gezellig mee!
Ga snel naar winterwonderdordt.nl.

WinterWonderDordt is een initiatief van de GGD, samen met Toppie Dordrecht, DordtSport en diverse partners.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Politie zoekt ‘doorrijder’ Copernicusweg

DORDRECHT – Een 20-jarige man is maandagavond, terwijl hij naar huis liep vanuit school, op een voetgangersoversteekplaats op de Copernicusweg in Sterrenburg aangereden. De bestuurder van de auto die hem raakte, is doorgereden. De jongeman is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Actueel

Aanrijding Galileïlaan

DORDRECHT – Op de Galileïlaan in Dordrecht is zondagmiddag 28 november een jongen gewond geraakt. De jongen had geen voorrang, maar stak met zijn fiets toch over. De automobilist die aan kwam rijden kon niet meer op tijd remmen. De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht. (Foto’s en video: Stolk Fotografie)

Actueel

VIDEO: Gewapende overval op woning Breda, verdachten aangehouden na achtervolging in Dordrecht

DORDRECHT/BREDA – Twee gewapende mannen hebben zaterdagmiddag een overval gepleegd op een woning aan de Petegemstraat in Breda. De politie hield even later in Dordrecht twee mannen aan nadat een achtervolging eindigde in een botsing.(Foto en Video: Stolk Fotografie)