Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Je kind vrolijk en fit de kerstvakantie door

De adventkalender van WinterWonderDordt helpt je kind vrolijk en fit de kerstvakantie door. Zoals op een echte adventkalender kun je elke dag een cadeautje openen in de vorm van een filmpje. Het hele gezin kan meedoen.

Het was voor ons allemaal een ongewoon en lastig jaar. Een jaar waarin opnieuw duidelijk is geworden hoe belangrijk onze gezondheid is. Een gezonde leefstijl helpt om fit te blijven. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Dus zet alle meubels aan de kant en doe gezellig mee!
Ga snel naar winterwonderdordt.nl.

WinterWonderDordt is een initiatief van de GGD, samen met Toppie Dordrecht, DordtSport en diverse partners.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Limburgs bushokje in Sterrenburg

DORDRECHT – Bij het plaatsen van nieuwe bushokjes bij Winkelcentrum Sterrenburg is iets niet helemaal goed gegaan, constateerde Gerard de Jong. Hij stuurde deze foto van een bushokje dat bedoeld was voor plaatsing in Sittard-Geleen-Born. 

Actueel

Lezersfoto: Bloemenzee

DORDRECHT – Een vrolijke kleurrijke en vrolijkmakende foto van Annemarie de Leeuw. Ze stuurde een al even vrolijke tekst mee: ‘In plaats van gras hebben ze bij ons in Sterrenburg bloemen gezaaid. Dat vind ik toch zo ontzettend leuk. Heel vrolijk en regelmatig zie ik kinderen plukken, dus maken waarschijnlijk hun moeder er blij mee. Geeft niks, want er is genoeg.’ 

Cultuur

Lezersfoto: Zonsopkomst boven Sterrenburg

De winnende lezersfoto is deze week gemaakt door Anna Nijssen.