Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wijkkrant De Sterrenburger nr. 4 oktober 2019

De Sterrenburger komt in alle brievenbussen In Sterrenburg. Toch gemist? De laatst verschenen wijkkrant De Sterrenburger is nu ook online te lezen.

In deze editie leest u onder meer over de volgende onderwerpen:
Jubileum hondenschool;
De laatste editie van De straten van Sterrenburg;
10 jaar Sterrenburgers voor Sterrenburgeres;
Toename dak- en thuislozen;
– de nieuwe rubriek Uit de oude doos;   

Dat en nog veel meer is te vinden in de wijkkrant. Krant gemist of wil je deze nog eens lezen? Kijk eens op

 

Voor eerder verschenen kranten kun je terecht op https://issuu.com/tienplus.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Politie zoekt getuigen van overval Jupiterlaan

DORDRECHT – De daders van de overval op een woning van een woongroep aan de Jupiterlaan worden rond de 16/17 jaar geschat. Op 6 december om 23.30 uur dwongen twee jongeren met steekwapens een begeleider die het tuinhek wilde afsluiten naar binnen en eisten geld. Zij gingen er met een kistje vandoor in onbekende richting. De politie ontvangt graag meer informatie. De daders waren licht getint en droegen zwarte kleding. Contact opnemen met de politie kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Actueel

Parkeerdruk Sterrenburg Noord blijft onder de aandacht

DORDRECHT – De parkeerdruk in onder meer Sterrenburg Noord is vorige week tijdens de Commissievergadering Fysieke Leefomgeving door bewoners onder de politieke aandacht gebracht. Leo Schaap van de bewonersgroep Sterrenburg Noord is tevreden over het verloop van de avond.

Actueel

Woning overvallen in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de Jupiterlaan in de wijk Sterrenburg is gisterenavod rond 23.30 een woning overvallen. De politie kwam met meerdere politie-eenheden ter plaatse. Tijdens de zoekactie werd ook een politiehond ingezet. Over de daders is nog niks bekend.