Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wijkkrant De Sterrenburger nr. 4 oktober 2019

De Sterrenburger komt in alle brievenbussen In Sterrenburg. Toch gemist? De laatst verschenen wijkkrant De Sterrenburger is nu ook online te lezen.

In deze editie leest u onder meer over de volgende onderwerpen:
Jubileum hondenschool;
De laatste editie van De straten van Sterrenburg;
10 jaar Sterrenburgers voor Sterrenburgeres;
Toename dak- en thuislozen;
– de nieuwe rubriek Uit de oude doos;   

Dat en nog veel meer is te vinden in de wijkkrant. Krant gemist of wil je deze nog eens lezen? Kijk eens op

 

Voor eerder verschenen kranten kun je terecht op https://issuu.com/tienplus.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Nieuwe Thuis in Sterrenburg

DORDRECHT – Vandaag wordt huis-aan-huis in Sterrenburg een nieuwe editie van het wijkmagazine Thuis in Sterrenburg verspreid. Met verhalen uit de wijk en uitingen van lokale adverteerders. In deze Thuis in Sterrenburg aandacht voor onder meer de Viersprong, de Tuin van Sterrenburg, sportaanbod in de zomermaanden en rubrieken over wonen in Sterrenburg en Mijn huisdier en ik. 

Actueel

VIDEO: Gaslekkage in woning

DORDRECHT – De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een gaslek aan de Wittenstein in Sterrenburg. De straat werd afgezet en de bewoners moesten hun huis uit. Monteurs van netbeheerder Stedin kwam ter plaatse om het lek op te sporen en te repareren. De brandweer ventileerde de woning. Na ruim een uur konden de bewoners weer hun huis in.

Actueel

Onderbroek vol drugs

DORDRECHT – Wijkagenten hebben gisteren in Sterrenburg na een korte achtervolging een vermoedelijke drugsdealer gepakt. ‘Verdachte gevloerd in de bosschages. In zijn onderbroek zat de zooi op de foto. Auto, telefoons, cashgeld en drugs zijn voorlopig van ons. Wegwezen uit de wijk!’, aldus de agenten op Instagram.