Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

30 km zone op Minnaertweg? Praat mee!

Woensdagavond 28 juni is er in De Sterrenlanden, start om 19.30 uur, een gesprek voor de bewoners van de Minnaertweg over de 30 km zone. Ook de wijkagent is aanwezig.

“Wij zullen de buurtgenoten de gelegenheid geven om hun mening te ventileren”, aldus de heer Schaap, bewoner van de Minnaertweg, die zich inzet voor verkeersveiligheid in de straat. De heer Sweers van Verkeersadviesbureau Ligtermoet & Partners zal een presentatie geven. Aan bod komt ook een enquête die via de buurtapp wordt verzonden.
De planning is om 21.00 uur – uiterlijk 21.30 uur – de bijeenkomst voor buurtbewoners af te sluiten.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Vrouw (78) overvallen in woning

DORDRECHT – Een 78-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een overval. Minimaal twee mannen kwamen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart binnen in haar woning aan de Toutenburg in Dordrecht.

Politieberichten

Agenten komen naar winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – In winkelcentrum Sterrenburg start de politie binnenkort met een pop-up politiebureau. Regelmatig zullen er agenten aanwezig zijn om zich voor te stellen aan het winkelende publiek.

Actueel

VIDEO : Kinderen bakken pannenkoeken voor bewoners De Sterrenlanden

DORDRECHT – Op heel veel plekken in het land werden vrijdag pannenkoeken gebakken en gegeten. Het was namelijk voor de twaalfde keer Nationale Pannenkoekendag.