Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wie wil er in werkgroep Parkeren Schuilenburg

Bewoners van Schuilenburg kregen een brief van de gemeente Dordrecht over de parkeerdruk in hun straat. In dit woonerf mag er alleen geparkeerd worden in parkeerplaatsen met P-tegel, maar… In januari 2018 wil de gemeente Dordrecht starten met een werkgroep die het parkeren in Schuilenburg gaat bespreken. Wat zijn oplossingen?

Vier bewoners kunnen deelnemen in de werkgroep. Aanmelden kan met een brief om met een mail aan de medewerkers die zich bezighouden met verkeer en parkeren. Informatie is te vinden in de brief.

Vraag
“De parkeerdruk op de Schuilenburg is hoog. Daarom parkeren automobilisten op plaatsen waar dat niet mag”, zo schrijft de gemeente. “Een aantal bewoners vraagt het college (van burgemeester en wethouders) daarom extra parkeerplaatsen aan te leggen op de Schuilenburg. Het budget om maatregelen te nemen is zeer beperkt.” Kan een werkgroep slimme oplossingen bedenken? Wie wil er meedenken?

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Ontdek Sterrenburg op de fiets

DORDRECHT – In het kader van het 50-jarig bestaan van Sterrenburg vindt er een fiets- en …

Actueel

Koopjes in de Sterrenlanden

Omdat er in verband met vakanties pas eind augustus weer een markt wordt gehouden heeft de Koopjeshof, de tweedehandswinkel van verpleeghuis De Sterrenlanden, heel veel afgeprijsde zomerkleding, speelgoed en huishoudelijke artikelen in huis

Actueel

Rozenverkoper met babbeltruc meldt zich bij politie

DORDRECHT – Bij een huis op het Dalmeyerplein belde zaterdagochtend een jongen aan om rozen te verkopen. Deze vrolijk bedoelde actie bleek een babbeltruc.