Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Speeldeskundigen omgeving De Sitterstraat gevraagd

Op dinsdag 6 maart 2018 tussen 14.45 en 19.00 uur ben je van harte welkom om mee te denken. We willen tijdens deze inloop-bijeenkomst praten over de inrichting van een nieuwe speelplek in de buurt.
Je bent welkom in de John F. Kennedy-school, Eddingtonweg 3.

Er komt een nieuw gebouw (dagverblijf ) op het grasveld tussen het gebouw van Kiem / Gemiva / Rijndam en de John F. Kennedy-school. Dat betekent dat het speelveld dat daar nu ligt, verplaatst wordt. Er tegenover is ruimte voor een nieuw speelveld (klik op de foto onderaan voor een groter formaat). Wie denkt er mee over de inrichting?

Ook de scholen, kinderopvang en jongerenwerk is gevraagd mee te denken. De gemeente Dordrecht verzamelt alle inbreng en maakt dan (minstens) twee voorstellen. Iedereen in de buurt vanaf 8 jaar mag daarna stemmen via het web: welk voorstel wint?

Informatie is ook te vinden op sterrenburg.buurbook.nl. Lees ook eens dit artikel in het Wijknieuws over de nieuwbouw van een dagverblijf aan De Sitterstraat, die ook wordt verlengd.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Ontdek Sterrenburg op de fiets

DORDRECHT – In het kader van het 50-jarig bestaan van Sterrenburg vindt er een fiets- en …

Actueel

Koopjes in de Sterrenlanden

Omdat er in verband met vakanties pas eind augustus weer een markt wordt gehouden heeft de Koopjeshof, de tweedehandswinkel van verpleeghuis De Sterrenlanden, heel veel afgeprijsde zomerkleding, speelgoed en huishoudelijke artikelen in huis

Actueel

Rozenverkoper met babbeltruc meldt zich bij politie

DORDRECHT – Bij een huis op het Dalmeyerplein belde zaterdagochtend een jongen aan om rozen te verkopen. Deze vrolijk bedoelde actie bleek een babbeltruc.