Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Mooie bloemen voor De Sterrenlanden

Iedereen die De Sterrenlanden bezoekt, wordt verwelkomd met een hele mooie bos bloemen. Op het plein voor verpleeghuis aan de Minnaertweg is een prachtig kunstwerk onthuld door bewoners en medewerkers. 

Het kunstwerk stelt een bos verschillende bloemen voor, die verwijzen naar de verscheidenheid aan bewoners van De Sterrenlanden. Kunstenares Hendrike Huijsmans maakte het kunstwerk. Het initiatief van een mantelzorger die samen met een medewerkster het pleintje gezelliger probeerde te maken. Eerst met planten – maar die haden te leiden van het verkeer – en nu dus met dit mooie kunstwerk. Dat is mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van De Sterrenlanden, Het Spectrum en giften.

Nieuwsgierig? Wandel eens langs bij De Sterrenlanden.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Ontdek Sterrenburg op de fiets

DORDRECHT – In het kader van het 50-jarig bestaan van Sterrenburg vindt er een fiets- en …

Actueel

Koopjes in de Sterrenlanden

Omdat er in verband met vakanties pas eind augustus weer een markt wordt gehouden heeft de Koopjeshof, de tweedehandswinkel van verpleeghuis De Sterrenlanden, heel veel afgeprijsde zomerkleding, speelgoed en huishoudelijke artikelen in huis

Actueel

Rozenverkoper met babbeltruc meldt zich bij politie

DORDRECHT – Bij een huis op het Dalmeyerplein belde zaterdagochtend een jongen aan om rozen te verkopen. Deze vrolijk bedoelde actie bleek een babbeltruc.