Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Mantelzorg verwenweek bij Cultureel Centrum Sterrenburg

Mantelzorg activiteit Cultureel Centrum Sterrenburg

10 november was de dag van de mantelzorg. Rond deze dag zijn allerlei activiteiten georganiseerd tijdens de mantelzorg verwenweek. Mensen die voor anderen zorgen werden flink in het zonnetje gezet. Zo ook in Sterrenburg.

 

Cadeaudoosjes versieren

Op woensdag konden mantelzorgers meedoen aan de workshop cadeaudoosjes versieren. De dames van werkwinkel ‘In de Bonte Papegaai’ hebben deze workshop begeleid. Na afloop werden de doosjes gevuld met een rol chocolaatjes. Deze konden de deelnemers aan iemand cadeau doen of zelf houden.

 

 

Schilderen

Op de dag van de mantelzorg zelf zijn er natuurlijk ook activiteiten aangeboden. Een groep mantelzorgers kon meedoen aan een schilder workshop. De deelnemers maakten de schilderijen met veel plezier en gingen dan ook met een lach op het gezicht naar huis.

 Mantelzorg activiteit Cultureel Centrum Sterrenburg

 

Cultureel Centrum Sterrenburg

De activiteiten zijn aangeboden in Cultureel Centrum Sterrenburg. Bent u geen mantelzorger en lijkt het u ook leuk om te schilderen? Of heeft u de activiteiten gemist? Op donderdagen worden er schilderlessen gegeven in het centrum. Ook ‘In de Bonte Papegaai’ is hier elke woensdag te vinden. Meer informatie kunt u terug vinden in het programmaoverzicht najaar 2017.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Ontdek Sterrenburg op de fiets

DORDRECHT – In het kader van het 50-jarig bestaan van Sterrenburg vindt er een fiets- en …

Actueel

Koopjes in de Sterrenlanden

Omdat er in verband met vakanties pas eind augustus weer een markt wordt gehouden heeft de Koopjeshof, de tweedehandswinkel van verpleeghuis De Sterrenlanden, heel veel afgeprijsde zomerkleding, speelgoed en huishoudelijke artikelen in huis

Actueel

Rozenverkoper met babbeltruc meldt zich bij politie

DORDRECHT – Bij een huis op het Dalmeyerplein belde zaterdagochtend een jongen aan om rozen te verkopen. Deze vrolijk bedoelde actie bleek een babbeltruc.