Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kleurplatenwedstrijd basisscholen Sterrenburg

Ben jij creatief met kleuren en wil je leuke prijzen winnen? Doe dan mee aan de kleurplatenwedstrijd om het Sterrenburgpark in het zonnetje te zetten!

Een kleurplatenwedstrijd begint natuurlijk met het inkleuren van een kleurplaat. Hoe je jouw kleurplaat inkleurt of welke kleuren je gebruikt, maakt niet uit zolang je je kleurplaat maar zo mooi mogelijk inkleurt. Heb je dit gedaan? Dan kan je je kleurplaat inleveren bij de Bruna in het winkelcentrum van Sterrenburg of in het Cultureel Centrum in Sterrenburg.

De kleurplatenwedstrijd dient als middel om aandacht te vragen voor het Sterrenburgpark en de acties die daar verricht zullen worden.

Je kunt de kleurplaat ook downloaden!

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Ontdek Sterrenburg op de fiets

DORDRECHT – In het kader van het 50-jarig bestaan van Sterrenburg vindt er een fiets- en …

Actueel

Koopjes in de Sterrenlanden

Omdat er in verband met vakanties pas eind augustus weer een markt wordt gehouden heeft de Koopjeshof, de tweedehandswinkel van verpleeghuis De Sterrenlanden, heel veel afgeprijsde zomerkleding, speelgoed en huishoudelijke artikelen in huis

Actueel

Rozenverkoper met babbeltruc meldt zich bij politie

DORDRECHT – Bij een huis op het Dalmeyerplein belde zaterdagochtend een jongen aan om rozen te verkopen. Deze vrolijk bedoelde actie bleek een babbeltruc.