Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kantoor Trivire Sterrenburg naar Blaauwweg 110

Trivire heeft haar twee wijkkantoren, Blaauwweg 34 en Halleyweg 259,  onlangs gesloten. De drie wijkregisseurs van Sterrenburg werken nu vanuit Blaauwweg 110. U kunt daar terecht op afspraak. Zij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 078-633 16 00. 

De nieuwe wijkagent, Martijn Berendsen, heeft met ingang van dinsdag 4 juli 2017 spreekuur op dinsdagen in de oneven weken, van 13.00 tot 14.00 uur. Loop eens langs als u vragen hebt aan de wijkagent, op Blaauwweg 110.

De drie wijkregisseurs van Trivire voor Sterrenburg zijn Ria Versendaal, Fatiha Mesaoudi en Ida Perdaems. Zij zitten nu op de plek waar eerder het Sociaal Team zat. Dat verhuisde, met de nieuwe  naam Sociaal Wijkteam Sterrenburg, naar het Sterrenwiel, Dalmeijerplein 10.

Meer informatie over Trivire is te vinden op hun website www.trivire.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Ontdek Sterrenburg op de fiets

DORDRECHT – In het kader van het 50-jarig bestaan van Sterrenburg vindt er een fiets- en …

Actueel

Koopjes in de Sterrenlanden

Omdat er in verband met vakanties pas eind augustus weer een markt wordt gehouden heeft de Koopjeshof, de tweedehandswinkel van verpleeghuis De Sterrenlanden, heel veel afgeprijsde zomerkleding, speelgoed en huishoudelijke artikelen in huis

Actueel

Rozenverkoper met babbeltruc meldt zich bij politie

DORDRECHT – Bij een huis op het Dalmeyerplein belde zaterdagochtend een jongen aan om rozen te verkopen. Deze vrolijk bedoelde actie bleek een babbeltruc.