Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Dordtse VanderLaankalender 2018 weer aan de rol

Het is weer zover, voor het twaalfde jaar is het weer gelukt, met een vernieuwde lay-out en op A3 formaat, is de Dordtse VanderLaankalender 2018 weer uit.

”Het formaat is groter, omdat ik al een paar jaar opmerkingen kreeg, “we willen bij de datum kunnen schrijven”, hiermee ben ik aan de slag gegaan, eerst zelf, later met de drukker waar ik al 11 jaar bij zit en alle steun van krijg. Dit jaar is mijn sponsor Drukkerij Van den Berg. Naast dat de lay-out is gewijzigd, is de kwaliteit van de foto´s weer gestegen. De kalender is nu al te koop bij de Bruna in Sterrenburg en de Primera in Crabbehof. Dankzij grote inspanning van de winkeliersvereniging van winkelcentrum Sterrenburg, kan ik u gelukkig mededelen dat ik op zaterdag 18 november, woensdag 29 november, zaterdag 2 december en zaterdag 9 december weer een kraam heb in het winkelcentrum. Op donderdag 14 december sta ik op de kerstmarkt in verpleeghuis de Sterrenlanden”, aldus de Rollende fotograaf, John van der Laan.

Mocht u nog vragen hebben mail gerust naar de Rollende fotograaf johnvanderlaan@upcmail.nl.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Ontdek Sterrenburg op de fiets

DORDRECHT – In het kader van het 50-jarig bestaan van Sterrenburg vindt er een fiets- en …

Actueel

Koopjes in de Sterrenlanden

Omdat er in verband met vakanties pas eind augustus weer een markt wordt gehouden heeft de Koopjeshof, de tweedehandswinkel van verpleeghuis De Sterrenlanden, heel veel afgeprijsde zomerkleding, speelgoed en huishoudelijke artikelen in huis

Actueel

Rozenverkoper met babbeltruc meldt zich bij politie

DORDRECHT – Bij een huis op het Dalmeyerplein belde zaterdagochtend een jongen aan om rozen te verkopen. Deze vrolijk bedoelde actie bleek een babbeltruc.