Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Begane grond van het Sterrenwiel ontmoetingsplek voor de hele wijk

Een levendige plek in de wijk Sterrenburg, waar je makkelijk even binnenloopt, met een groot aanbod aan activiteiten. Een plek waar altijd ruimte is voor een praatje of een vraag. Het Spectrum, Resto van Harte, Trivire en gemeente Dordrecht ondertekenen hun overeenkomst om daar samen verder aan te werken.

Ook het Sociaal Wijkteam is inmiddels verhuisd naar Het Sterrenwiel op het Dalmeijerplein. Deze plek, vlakbij het Cultureel Centrum en Winkelcentrum Sterrenburg, mag uitgroeien tot een veel bezochte plek, waar alle Sterrenburgers welkom zijn. Het Spectrum werft nieuwe mensen (vrijwilligers) om dat allemaal mogelijk te maken.
Carla Willems en Anka Muller van Het Spectrum werken hier aan, samen met vele professionals in de wijk.

Ondertekening
Wethouder Karin Lambrechts en de directeur-bestuurders Jurjen Sponselee (Het Spectrum), Tinka van Rood (Trivire) en Rob Kars (Resto van Harte) ondertekenen deze overeenkomst op donderdag 14 september in de nieuwe ontmoetingsplek op de begane grond in het Sterrenwiel. Deze ondertekening is om 12.30 uur.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Ontdek Sterrenburg op de fiets

DORDRECHT – In het kader van het 50-jarig bestaan van Sterrenburg vindt er een fiets- en …

Actueel

Koopjes in de Sterrenlanden

Omdat er in verband met vakanties pas eind augustus weer een markt wordt gehouden heeft de Koopjeshof, de tweedehandswinkel van verpleeghuis De Sterrenlanden, heel veel afgeprijsde zomerkleding, speelgoed en huishoudelijke artikelen in huis

Actueel

Rozenverkoper met babbeltruc meldt zich bij politie

DORDRECHT – Bij een huis op het Dalmeyerplein belde zaterdagochtend een jongen aan om rozen te verkopen. Deze vrolijk bedoelde actie bleek een babbeltruc.